Mijn naam is Marjolein van der Velden, ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in de polder van Stompwijk en heb 2 honden, katten, hamsters, schapen, kippen en pony´s. Een gezellige boel dus.

Met onze fieldtrail labrador doe ik sinds 2018 met veel plezier aan jachthondentraining en loop ook af en toe een wedstrijd. In deze sport is vertrouwen en communicatie met je hond zeer belangrijk, het apport moet immers binnenkomen door samenwerking met de baas.

Je moet je hond kunnen lezen zodat je weet wat de hond gaat doen en zo leest de hond ook zijn baas wat er van hem verwacht wordt.  Door duidelijke lichaamstaal en korte commando´s is het een feestje om met je hond samen te werken.

Toen ik de ‘opvoeden van honden volgens Anniek Winters methode’ tegenkwam wekte dit direct mijn interesse. Eindelijk een methode die precies aansluit bij mijn ideeën over hoe te communiceren met je hond. Niet het aanleren van een trucje maar je hond het vertrouwen geven jou te volgen en samen de wereld te ontdekken. Ik ben toen met veel plezier de opleiding gaan volgen en wil deze kennis graag doorgeven.

Ik hoop jullie snel te zien bij een van mijn modules.